Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перестало битися серце Бориса Соколова

25 лютого на 80-му році життя відійшов у вічність заслужений тренер України з плавання Борис Іванович Соколов.

Він працював у Донецькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі для осіб з інвалідністю, Донецькому регіональному центрі з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Титулованими вихованцями Бориса Соколова є:

- Ярослав Семененко – заслужений майстер спорту України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, багаторазовий переможець і призер чемпіонатів світу та Європи, бронзовий призер Паралімпійських ігор 2016 року, рекордсмен світу та Європи;

- Василь Крайник – майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед осіб з вадами розумово-фізичного розвитку, переможець і призер чемпіонатів Європи, володар «бронзи» чемпіонату світу 2019 року та бронзовий призер Паралімпійських ігор-2020.

За довгу й плідну трудову біографію Борис Іванович зробив гідний внесок у славні спортивні традиції Донецької області та України. Він назавжди залишиться в серцях людей, які знали його.

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації висловлює щирі співчуття рідним і близьким Бориса Соколова.

 
28.02.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах