Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У біговому клубі «Донеччина» завершився челендж «Підтримай друга»

З 1 по 29 лютого учасники бігової спільноти Донецької області, аби підтримати одне одного, долали певну задану відстань, що дорівнювала числу місяця.

Загалом до челенджу долучилися 82 бігуни та бігунки. Найбільша підтримка серед чоловіків була від Олександра Сучалкіна, який зробив 9 пробіжок. Серед жінок відзначилася Валентина Соловйова, на рахунку якої 13 пробіжок.

У рамках челенджу виявилося два дні з найбільшою підтримкою: 7 та 10 лютого відповідно 7 та 10 кілометрів подолали по 7 учасників.

Феєричне завершення челенджу подарували Олександр Сучалкін та Ігор Макаренко, які пробігли 28 та 29 км у останні дні місяця – 28 та 29 лютого відповідно.

Загалом учасники бігового клубу «Донеччина» протягом лютого 2024 року подолали 7345,560 км. Завдяки такій активності клубу вдалося один раз (і це вперше) очолити щотижневий рейтинг серед бігових спільнот України, і ще тричі опинитися на другій сходинці.

Дякуємо учасникам бігового клубу «Донеччина» за наполегливість та витривалість! І запрошуємо всіх любителів бігу Донецької області до нових конкурсів і челенджів, що проводитимуться в Телеграм-групі Біговий клуб «Донеччина» (https://t.me/+cSvSx2mKBP42YTli). Попереду – багато кілометрів подоланих дистанцій та позитивних емоцій!

 

02.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах