Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO прийняв Київ

2-3 березня в столиці України відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів, паралельно із яким пройшов чемпіонат ОДЮСШ з кікбоксінгу серед дорослих.

Позмагатися в силі й витривалості приїхали 93 спортсмени, які представляли Курахівську, Торецьку, Покровську, Авдіївську, Маріупольську та Костянтинівську громади Донецької області.

Чемпіонат розпочався з гімну України та хвилини мовчання на честь Героїв України, які віддали свої життя за нашу свободу. Почесним гостем змагань став колишній вихованець Обласної ДЮСШ з кікбоксінгу, який у перші дні війни пішов захищати рідний дім, отримав поранення та втратив нижню кінцівку.

За підсумками турніру кращих спортсменів нагородили медалями і грамотами.

Федерація кікбоксингу Донецької області разом з Обласною ДЮСШ з кікбоксінгу висловлюють велику подяку управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації за постійну підтримку кікбоксерів та їхніх тренерів, а також керівництву спортивного клубу «RedBarbell» за допомогу в проведенні обласних змагань.

Наступним випробуванням для кікбоксерів Донеччини стане чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів, що заплановано провести наприкінці березня.

 

05.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах