Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ велосипедистів Донеччини на чемпіонаті України з кросу в Житомирі

22-24 березня в місті Житомир відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту (крос), у рамках якого в індивідуальній гонці на час та естафетній гонці на короткому колі змагалися 145 учасників із 18 команд.

Від Донеччини виступили 19 спортсменів – вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та Школи вищої спортивної майстерності, представники міст Лиман і Бахмут. У їхньому активі виявилося 1 «золото», 1 «срібло» та 3 «бронзи».

У індивідуальній гонці на час бронзовими призерами стали два спортсмени ОСДЮСШОР Донеччини, яких підготував заслужений тренер України Валерій Красов: Максим Кікоть – у віковій групі юнаки, Дмитро Ємченко – серед юніорів.

На другий день у програмі естафетних гонок медалями відзначилися дві команди Донецької області, що включали по 4 велосипедисти:

- «золото» серед юнаків вибороли Максим Кікоть, Арсеній Щуров (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов), Андрій Захарченко (ДОСФКСП ім. С. Бубки, ШВСМ, тренер Олександр Геращенко) і Максим Троян (ДОСФКСП ім. С. Бубки, тренер Олександр Геращенко);

- «срібло» серед юніорів здобули Дмитро Ємченко (ОСДЮСШОР, тренер Валерій Красов) та три вихованці тренерів Олександра Геращенка та Кирила Поспєєва – Євген Лемещенко, Данило Тіманов (ДОСФКСП ім. С. Бубки) і Данило Пащенко (ШВСМ).

«Бронзу» за підсумками естафетних змагань до скарбнички Донеччини додала Софія Мочалова (ОСДЮСШОР, тренер Кирило та Валерій Красови).

 
28.03.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах