Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Незламну Яну Степаненко підтримала спортивна спільнота Донеччини

Учасницею Бостонського марафону – одного з найпрестижніших бігових заходів у світі – стала 12-річна Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги внаслідок російського ракетного удару по вокзалу в Краматорську два роки тому. Яна на спортивних протезах змогла пробігти 5 км, продемонструвавши неймовірну силу духу!

Представники спортивної спільноти Донецької області з 9 по 14 квітня присвятили дівчинці свої пробіжки з хештегом #біжу_з_Яною. Підтримали свою юну землячку учасники бігового клубу «Донеччина», працівники комунальних закладів регіону, зокрема, Обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи, Школи вищої спортивної майстерності, ОДЮСШ для дітей, атлети і тренери обласних федерацій з низки видів спорту, а також спортивний актив територіальних громад.

Донеччина активно долучилася до збору, організованого Яною Степаненко та її рідними – його метою стало придбання спортивного протезу для військового Олександра Рясного, який втратив праву ногу в 2023-му внаслідок розриву снаряда на Запорізькому напрямку. І спільними зусиллями всіх небайдужих вдалося зібрати 615000 грн та виконати мету дівчинки – допомогти українському захиснику! Тепер Олександр Рясний також отримає можливість бігати.

Захоплюємося незламною Яною, пишаємося мужніми захисниками України!

 
 
   
 
15.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах