Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відкрите тренування зі штовхання ядра для воїнів Збройних Сил України

26 квітня за підтримки Федерації легкої атлетики України і Міністерства молоді та спорту відбулося відкрите тренування зі штовхання ядра для воїнів Збройних Сил України, які проходять реабілітацію на базі клінічної лікарні «Феофанія».

До проведення майстер-класу долучилися представники Донецької області: заслужені тренери України Юрій Ревенко і Наталя Василенко, вихованець ШВСМ регіону і нині старший тренер національної команди Микита Кадацький, переможниця Дефлімпійських ігор Наталія Урсуленко, капітан української команди Ігор Нескорених і наразі спортсмен Донецького регіонального центру «Інваспорт» Олександр Маковей.

Також запрошеними лекторами і почесними гостями були: генеральний секретар Федерації легкої атлетики України Олексій Касьянов, чемпіони України зі штовхання ядра Ольга Голодна, Ігор Мусієнко, Станіслав Чирва та Олександр Титаренко.

У спілкуванні з українськими захисниками атлети і тренери наголосили на тому, що регулярні заняття фізичною активністю та спортом є одним із найкращих засобів реабілітації, що сприяє зміцненню здоров’я і покращенню ментального стану.

 

 
27.04.2024

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах