Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда боксерів Донеччини стала кращою на чемпіонаті України серед юніорів

З 6 по 12 липня в Тернополі пройшов чемпіонат України з боксу серед юніорів 1999-2000 років народження.

Дані змагання є відбірковими до чемпіонату світу в цій віковій категорії, який буде проводитися у жовтні в Санкт-Петербурзі (Росія).

У складі збірної команди Донецької області на чемпіонаті України виступали 19 спортсменів. Боксери представляли такі міста, як Артемівськ, Красноармійськ, Селидове, Соледар, Білозерське, Краматорськ, Маріуполь, Добропілля.

За результатами виступів збірна Донецької області посіла перше місце в загальнокомандному заліку. Наші спортсмени завоювали 2 золоті, 4 срібні та 3 бронзові медалі.

Чемпіонами стали: Артем Дем’яненко – у ваговій категорії 48 кг (Красноармійськ, ДОСДЮШОР, тренер Олександр Швайко) і Артем Лапін - у ваговій категорії 63 кг (Артемівськ, ДЮСШ, тренер Анатолій Переяслов).

«Срібло» вибороли: Єгор Великовський – в/к 52 кг (Маріуполь, СК «Іллічівець», тренер Сергій Алістратов), Владислав Дорохов – в/к 48 кг (Білозерське, ДОСДЮШОР, тренер Ілля Шупіченко), Владислав Карпачов – в/к 60 кг (Красноармійськ, ДОСДЮШОР, тренер Батир Карімов) та Іван Чубревічев – в/к 75 кг (Красноармійськ, ДОСДЮШОР, тренер Батир Карімов).

Бронзові медалі опинилися в активі у Андрія Юхимовича – в/к 46 кг (Соледар, ДЮСШ, тренер Георгій Гангалов), Миколи Плясовиці (Красноармійськ, ДОСДЮШОР, тренер Батир Карімов) і Владислава Щетиніна (Маріуполь, ДЮСШ «Портовик», тренер Фелікс Приходько).

Усього в чемпіонаті України взяв участь 261 спортсмен із 23 областей.

Попереду у збірної України з боксу підготовчий навчально-тренувальний збір на спортивній базі «Тисовець» (Львівська область) і заключний збір у Києві.

 
14.07.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах