Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні борці та борчині Донеччини – володарі 7 нагород всеукраїнського турніру в Малині

24-25 грудня в місті Малин Житомирської області відбувся V Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Крок до олімпу» на призи володаря «срібла» XXX Олімпійських ігор Валерія Андрійцева.

Учасниками змагань стали спортсмени 2003 року та молодше – усього 165 борців з Києва, Житомирської, Хмельницької, Одеської, Рівненської, Донецької областей.

Донеччину представили 12 юнаків та дівчат з Краматорська, які тренуються на базі ЗОШ № 6 під керівництвом Євгена Новомлинського (ДЮСШ № 1) та Віктора Леончука (Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з видів боротьби). Наші борці здобули 7 медалей: 1 золоту, 4 срібні та 2 бронзові.

Кращим у ваговій категорії до 75 кг став Олександр Рогоза. Срібні медалі отримали: Єлизавета Виноград (34 кг), Єлизавета Зубкова (40 кг), брати Карпенко – Данило (59 кг) та Микита (32 кг). На треті сходинки п’єдесталу піднімалися Гербул Габбасов (38 кг) та Андрій Шимонов (59 кг).

Переможці і призери турніру були нагороджені медалями, кубками та цінними призами. Відзначимо, що всі діти-учасники змагань отримали новорічні солодкі подарунки.

 

 
26.12.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах