Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольну першість серед дівчат провели в Покровську

24 грудня на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу міста Родинське пройшла першість ДЮСШ «Зимова сніжинка» серед дівчат 2002 року народження та молодше.

Ігри проходили за коловою системою з 3-х партій до 25 очок і тривали цілий день. Для одних, більш досвідчених, це були чергові перемоги, а для інших – перші старти на шляху до золотих медалей.

За підсумками першості у впертій боротьбі кращою стала команда Родинського в складі: Владислави Сіренко, Марії Верблюдової, Анастасії Сергейчик, Марії Ларіонової, Анни Ларіонової, Анастасії Толстикової, Ірини Нікуліної, Злати Поливко (тренери Микола Ляшенко і Любов Ляшенко).

Трохи поступившись у важкій третій партії, друге місце посіла команда тренера Лілії Борисенко, яка виступала в такому складі: Валерія Бєлікова, Владислава Животова, Катерина Шугайлова, Дар’я Машир, Карина Новикова, Ангеліна Жмуденко, Валерія Змеул, Карина Кривошея, Вероніка Балфін, Ірина Бондар.

Третє місце і перші грамоти у своїй спортивній кар’єрі виборола команда, до якої входили: Жанна Богданова, Ксенія Ступак, Ольга Абросимова, Юлія Бодаєва, Юлія Черемисова, Яна Коваленко, Анна Галепа, Аліна Степанченко, Анастасія Алексєєва (тренер Ірина Оберемок).

Зовсім трохи не вистачило, щоб потрапити в трійку призерів, молодій команді тренера Олександра Прозора в складі: Олени Торлової, Ксенії Андрусик, Людмили Мінасян, Ірини Юріної, Оксани Лигач, Вікторії Капусти, Владислави Доценко, Єлизавети Філіппової, Анастасії Куліш, Вікторії Огієнко, Ольги Заливадної, Анастасії Федорової, Єлизавети Бутенко.

Наприкінці ігрового дня всі волейболістки були нагороджені грамотами від комітету по фізичній культури та спорту Покровської міської ради.

 
27.12.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах