Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську відбулася семінар-нарада з директорами міських та районних центрів «Спорт для всіх»

27 грудня в Краматорську відбулась семінар-нарада з директорами міських та районних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід пройшов під головуванням заступника начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталії Точилової.

На семінар-нараді були присутні в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, директора міських центрів «Спорт для всіх»: Бахмута – Олексій Абакумов, Дружківки – Валерій Колоша, Костянтинівки – Борис Каманов, Краматорська – Олександр Мілентєєв, Покровська – Віталій Щербинка, Слов’янська – Софія Живолуп.

Головною метою заходу стало підведення підсумків роботи центрів за 2016 рік та обговорення календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів центрів на 2017 рік.

Наталія Точилова подякувала колегам, що докладають чимало зусиль, аби залучити до спорту якнайбільше мешканців регіону: «Тут зібралися люди, які щодня фанатично віддаються своїй справі – привчанню людей різного віку до регулярних занять фізичною культурою та спортом, оздоровленню нації».

На нараді обговорили як досягнення, так і проблемні питання функціонування мережі центрів протягом року, були окреслені стратегічні завдання, плани та перспективи розвитку основних напрямків роботи на наступний рік.

У рамках заходу відзначили центри, які в 2016 році вели найактивнішу роботу. За багаторічну плідну працю, творчу ініціативу, ефективну діяльність та вагомий внесок у розвиток фізичної культури за місцем проживання грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації були нагороджені Олексій Абакумов, директор Бахмутського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та Борис Каманов, директор Костянтинівського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
28.12.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах