Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вітання з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим

Шановні друзі, колеги!

Прийміть щирі вітання з Новим 2017 роком і Різдвом Христовим!

2016-й рік, що минає, став черговим важливим етапом розвитку галузі фізичної культури та спорту в нашому регіоні. Він підвів підсумки чотирирічного циклу підготовки до найголовніших спортивних стартів – XXX Олімпійських ігор та XV Паралімпійських ігор, що пройшли в Ріо-де-Жанейро. Донецьку область на цих стартах гідно представили 21 олімпієць та 14 паралімпійців.

Серед олімпійців високі 4-6 місця посіли Олена Гречихіна (синхронне плавання, команда), Артем Блошенко (дзюдо), Ігор Радівілов (спортивна гімнастика, вправи на кільцях), Аліна ЛогвиненкоМарія Рємєнь (легка атлетика).

Серед паралімпійців володарями 12 медалей Ріо стали: велосипедист Єгор Дементьєв – два «золота» (гонка-переслідування на трекуіндивідуальна гонка з роздільним стартом на шосе - C5), серед плавців Дмитро Ванзенко – «бронза» (200 м комплексне плавання - SM10), Дмитро Залевський – «золото» (100 м на спині - S11), Олександр Комаров – «золото» (естафета 4x100 м вільним стилем) і «бронза» (100 м вільним стилем - S6), Олександр Мащенко – «бронза» (100 м батерфляй - S11), Ярослав Семененко – «бронза» (100 м на спині - S6), Віктор Смирнов – «срібло» (200 м комплексне плавання - SM11), Ірина Соцька – дві «бронзи» (100 м на спині та 50 м на спині - S2), Данило Чуфаров – «бронза» (200 м комплексне плавання - SM13).

Усього на кінець 2016 року спортсмени Донецької області за підсумками виступів на змаганнях різного рівня здобули 1514 медалей (642 золоті, 409 срібних, 463 бронзові), з них на чемпіонатах, Кубках Європи та світу – 283 нагороди (89 золотих, 98 срібних, 96 бронзових).

Ми пишаємося досягненнями наших атлетів та висловлюємо глибоку вдячність їх тренерам, які попри все продовжують примножувати спортивну славу і підтверджувати авторитет регіону та країни на міжнародних змаганнях.

Сьогодні ми із впевненістю дивимося в майбутнє, де на нас чекає ще багато випробувань. Для виходу на новий рівень розвитку нам разом доведеться слідувати шляху реформ та докорінних змін. Адже ми знаємо, що пройти цей шлях до кінця ми зможемо тільки спільними зусиллями, тримаючись один за одного, як гравці однієї команди.

Усім прихильникам фізичної культури і спорту, здорового способу життя бажаємо, щоб 2017-й рік став для Вас роком професійних успіхів, творчих звершень і особистих досягнень! Нехай кожен його день буде наповнений спокоєм і впевненістю в завтрашньому дні, теплом і затишком домівки, любов’ю найближчих людей і підтримкою однодумців!

Миру, добра і злагоди Вам і Вашим родинам!

 
 
З повагою,
начальник управління з питань
фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації                                                                       В.П. Мицик
 
30.12.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах