Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Білицькому стартував традиційний всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків

3 січня в місті Білицьке відбулися перші матчі 20-го ювілейного Всеукраїнського турніру з футзалу.

Історія цих змагань бере свій початок з 1997 року, коли вперше з'явилася ідея організації даного спортивно-масового заходу внутрішньоміського рівня, у якому брали участь усього три команди. Через кілька років, набираючи оборот, турнір нараховував вже більше 10-ти команд-учасниць. З роками зростала популярність змагання, і все більше міст прагнули взяти участь у ньому.

У 2017 році на змагання приїхали близько 300 футболістів 2004-2005 рр.н., 2006-2007 рр.н., 2008-2009 рр.н.

На урочистому відкритті спортсменів привітали почесні гості – Білицький міський голова Олександр Заварзін, заступник Добропільського міського голови Олексій Галицький, а також відбувся концерт за участю танцювального колективу, який включав показові виступи черлідерів, фрістайлерів і феєричний номер з гирями фіналіста «Зоряного шоу талантів» Добропілля.

Турнір стартував блоком серед команд 2004-2005 років народження. Згідно з попереднім жеребкуванням, першою була зустріч між представниками Білозерського і Покровська.

Далі події розвивалися з наростанням напруженості. Фінальна гра за перше місце між командами Дніпра і Білозерського закінчилася нічиєю. І в додатковий час, по пенальті, з різницею в один гол господарі все ж поступилися гостям із сусідньої області – дуже гідним суперникам з великою кількістю перемог і регалій.

Призери змагань були нагороджені за рахунок коштів Добропільського міського бюджету медалями, грамотами, кубками та цінними подарунками. Також, за традицією, кожен учасник турніру отримав у подарунок іменну футболку з логотипом ювілейного заходу.

 
04.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах