Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв легкоатлетичні «Новорічні старти»

5 січня в Бахмуті в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися відкриті обласні змагання «Новорічні старти» серед юнаків та дівчат 2004, 2005, 2006 року народження та молодше.

На урочистому відкритті до юних спортсменів звернулися Наталія та Олексій Семенови – майстри спорту України міжнародного класу, учасники Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро у метанні диску. Прославлені олімпійці привітали легкоатлетів з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим, а Олексій Семенов у напутньому слові закликав присутніх завжди прямувати за своєю мрією і, незважаючи на будь-які перешкоди, не здаватися та продовжувати боротьбу.

Участь у змаганнях, програма яких включала біг 60 з бар’єрами, 60, 150, 600 метрів, стрибки у довжину, стрибки у висоту, взяли команди КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради, ДЮСШ Дружківської міської ради, ДЮКФП-2 міста Краматорська, комунального закладу «Лисичанська МДЮСШ», КДЮСШ № 2 міста Сєвєродонецька.

Протоколи змагань серед юнаків та дівчат 2004 р.н. – за посиланням.

Протоколи змагань серед юнаків та дівчат 2005 р.н. – за посиланням.

Протоколи змагань серед юнаків та дівчат 2006 р.н. та молодше – за посиланням.

Переможці та призери були нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 

 
06.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах