Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Сіверську пройшов щорічний турнір з міні-футболу на Кубок голови Бахмутської районної ради

5 та 6 січня на базі СОК «Доломітчик» м. Сіверськ пройшов щорічний турнір з міні-футболу на Кубок голови Бахмутської районної ради Євгена Пластуна, який був приурочений святкуванню Різдва Христового.

У змаганнях брали участь 8 команд: КДЮСШ Бахмутського району, КДЮСШ м. Сєвєродонецьк, ДЮСШ м. Ізюм, «Локомотив» м. Лиман, «Доломітчик» м. Сіверськ, «Хімік» м. Сєвєродонецьк, КДЮСШ № 1 м. Бахмут та представники сел. Новолуганське.

Згідно жеребкування, колективи були розділені на 2 групи – «А» і «Б», матчі проводилися в два етапи: 5 січня – ігри в групах, 6 січня – фінальний блок.

Команди, які посіли в групах другі місця, боролися за третє та четверте місця. Основний час зустрічі між ДЮСШ м. Ізюм та КДЮСШ м. Сєвєродонецьк завершився з рахунком 2:2, а в серії післяматчевих пенальті з рахунком 4:3 перемогли юнаки з Луганщини, які і стали бронзовими призерами турніру.

За звання кращих боролися команди, які були переможцями в групах «А» і «Б», – КДЮСШ Бахмутського району та «Локомотив» м. Лиман. З рахунком 2:0 переміг «Локомотив», який, таким чином, вдруге виборов Кубок голови Бахмутської районної ради Євгена Пластуна.

Євген Пластун особисто був присутній на змаганнях, привітав учасників турніру і вручив командам-переможцям кубки і медалі, а кожному колективу-учаснику – подяки. Гравці в номінаціях «Бомбардир», «Захисник», «Воротар», «Кращий гравець» отримали від голови Бахмутської районної ради грамоти та професійні м’ячі. Також Євген Пластун подарував колективу СОК «Доломітчик» набори солодощів.

 
11.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах