Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську відкрили меморіальну дошку Мікаелу Оганесяну

12 січня на будівлі ДЮСШ м. Покровськ урочисто відкрили меморіальну дошку легендарному тренеру і першому майстру спорту в СРСР з настільного тенісу в Донецькій області Мікаелу Оганесяну.

Відзначимо, що саме цього дня Мікаелу Володимировичу виповнилося б 70 років, але страшна хвороба забрала його в минулому році.

На мітингу, присвяченому відкриттю меморіальної дошки, були присутні міський голова Руслан Требушкін, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Віктор Поліщук, родичі, колеги, вихованці Оганесяна. Пам’ять про Мікаеля Оганесяна вшанували хвилиною мовчання.

- Неможливо переоцінити роль тренера-викладача в житті суспільства. Адже в його руках – майбутнє країни, її процвітання і могутність. Це всім своїм життям довів Мікаел Оганесян. Відкриття сьогодні в його честь меморіальної дошки – це можливість ще раз віддати данину поваги і висловити подяку людині, яка всю себе присвятила підростаючому поколінню і популяризації настільного тенісу в Покровську, - відзначили на мітингу.

Мікаел Оганесян був першим майстром спорту СРСР з настільного тенісу в Донецькій області, суддею міжнародної категорії, головним організатором найстарішого в Україні традиційного турніру з настільного тенісу імені Василя Шибанкова і засновником Покровської ДЮСШ. Мікаел Володимирович за роки роботи побудував в Покровську спеціалізований зал з настільного тенісу, підготував 15 майстрів спорту та понад 100 кандидатів у майстри спорту.

 
13.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах