Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Слов’янськ прийняв чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат

14-15 січня в Слов’янську відбувся чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2000-2002, 2006-2007 років народження.

Це були перші старти такого рівня з цього виду спорту в новому році. Змагання стали відбірковими до чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 18 років.

Спортсменів та гостей привітав начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. Він побажав перемог усім учасникам змагань та з гідністю відстоювати честь Донеччини на всеукраїнському рівні тим, хто виборе таке право. Серед почесних гостей також були заступник Слов’янського міського голови Юрій Підлісний, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр Міщенко, президент Донецької обласної федерації дзюдо Дмитро Ігнатенко.

У боротьбі за право стати переможцями взяли участь 178 спортсменів, серед яких були 35 дівчат та 143 юнаки. Вони представляли 7 міст (Маріуполь, Мирноград, Слов’янськ, Краматорськ, Покровськ, Лиман, Бахмут), Мангушський, Слов’янський, Бахмутський, Нікольський райони Донецької області та місто Рубіжне Луганської області.

Перед початком змагань відбувся практичний семінар під керівництвом судді міжнародної категорії Віталія Суліми. Він загострив увагу, що з цього року Міжнародна федерація дзюдо працює за новими правилами, які зараз проходять тестування та в подальшому будуть прийняті на новий Олімпійський цикл. Метою цих змін є спрощення та більш доступне розуміння правил задля пропаганди та популяризації дзюдо.

У загальному заліку чемпіонату Донецької області команда Лиману посіла перше місце, Краматорська – друге, Слов’янська – третє. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та кубками від управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

Більше фотографій зі змагань – на сторінках управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в соціальних мережах Вконтакте і Facebook.

 
16.01.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах