Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі провели турнір з кульової стрільби, присвячений пам’яті Сергія Чуніхіна

25 лютого в Маріуполі в стрілецькому відділенні КЗ КДЮСШ «Меотида» на базі МССК ТСОУ серед дитячо-юнацьких клубів міста пройшов турнір зі стрільби кульової, присвячений пам’яті Сергія Чуніхіна.

Учасники змагалися у влучності і уважності на дистанції 10 м з пневматичної зброї.

За підсумками стрільб перше місце посів ДЮК «Сокіл» (251 очко), друге – ЗОШ № 18 (241 очко), третє – Школа-інтернат № 2. Кращі особисті результати показали: 1 місце – Данило Островерх (46 очок з 50 можливих), 2 місце – Олександр Корчака (45 очок), 3 місце – Микита Зінченко (44 очка).

Також на честь цього дня пам’яті змагалися і спортсмени, що займаються у відділенні кульової стрільби школи. Хлопці виступали в дитячих вправах на дистанції в 10 м, стріляючи 20 і 40 залікових пострілів з гвинтівки і пістолета. Переможцями турніру стали Дмитро Зубенко, Любов Матвєєва, Олександра Серпокрилова, Кирило Скоробагатько і Олександр Жежома.

Учасники були нагороджені спеціальними пам’ятними грамотами та перехідним кубком від Приазовської асоціації спілки ветеранів Афганістану воїнів-інтернаціоналістів, а також грамотами та медалями від управління з фізичної культури і спорту Маріупольської міської ради.

 
27.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах