Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксери Донеччини здобули чотири «золота» у Хмельницькому

З 24 по 26 лютого в Хмельницькому проходив другий етап відкритого Кубку України з кікбоксингу WAKO серед дорослих у розділі лоу-кік.

Донецьку область на змаганнях представляли чотири спортсмени, і всі вони стали володарями нагород найвищого ґатунку. Троє з них є вихованцями обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу.

Наталія Мартюхіна з Торецька, яка займається під керівництвом Віталія Лі та Миколи Колесникова, здобула «золото» у ваговій категорії 60 кг. У фінальному поєдинку Наталія перемогла чемпіонку Європи з рукопашного бою Вероніку Оседлевич з Хмельниччини.

Євген Клименко з Мирнограда, який тренується у Віталія Степченка та Миколи Колесникова, вийшов переможцем у надскладних боях у ваговій категорії 75 кг.

Маріупольчанка Уляна Міщенко, тренером якої є Руслан Осіпов, виборола перше місце у ваговій категорії 70 кг.

Ще один спортсмен Донецької області Владислав Гіда з Курахового, тренером якого є Артем Дріга, став кращим у ваговій категорії 57 кг.

Нагадаємо, на першому етапі Кубку України з кікбоксингу WAKO у розділах фул-контакт, К-1, кік-лайт та музичні вправи (проходив у Одесі 2-5 лютого) збірна Донецької області посіла найвище командне місце.

Третій (завершальний) етап Кубку України з кікбоксингу WAKO у розділах поїнт-файтинг та лайт-контакт відбудеться в Броварах 16-19 березня.

 
27.02.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах