Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Селидовому відбувся чемпіонат Донецької області з косікі карате

В місті Селидове з 3 по 5 березня 2017 року пройшов чемпіонат Донецької області з косікі карате.

В ньому прийняли участь 198 каратистів з Селидового, Гірника, Покровська, Мирнограда, Новогродівки, Добропілля. Також приїхали позмагатися гості з Луганської області: міст Лисичанськ та Попасна. В змаганнях мали змогу прийняти участь юнаки та дівчата вікової групи від 6 років до дорослих спортсменів.

Першій слово на офіційному відкритті було надано заступнику Селидівського міського голови Яні Передрій. Вона побажала від імені міського голови Віктора Ремізова всім спортсменам-учасникам здоров’я, успіху та перемоги. Також, свої побажання висловили начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Селидівської міської ради Сергій Горбунов, президент Української федерації Шоринзи-рю Кенкокан каратедо, Косікі карате, тренер-викладач ДЮСШ м. Селидове Іван Непочатов, а також запрошений командир оперативної протитанкової прикордонної застави Краматорського прикордонного загону Євген Певень.

Командний залік:

1 м. - Селидове

2 м. - Новогродівка

3 м. – Покровськ

Всі призери та переможці змагань отримали медалі і грамоти від Української федерації Шоринзи-рю Кенкокан каратедо, Косікі карате.

 
10.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах