Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольні змагання, присвячені Міжнародному жіночому дню, провели у Волновасі

5 березня в спортивному залі ЗОШ № 7 м. Волноваха пройшли змагання з волейболу серед жінок, присвячені Міжнародному жіночому дню.

Кращих визначали команди із Волновахи, Валер’янівки та Привільного. У підсумку, перемогу здобули волейболістки Волновахи (капітан команди Валентина Кошова). Друге місце посіли представниці села Привільне, третє – жінки із другої команди Волновахи (капітан Галина Пісковець). Усі учасниці змагань отримали грамоти та подарунки.

Чоловіки в підтримку жіночого дня 8 березня змагалися в спортивному залі Волноваської ЗОШ № 3. Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації разом із начальником фізичної підготовки А.Барньовим були організовані змагання з волейболу серед військовослужбовців.

У іграх взяли участь 10 команд. Першими стали військовослужбовці із складу командування, друге місце посіла команда артилеристів, третє – команда зенітників. Усі переможці та учасники були нагороджені подарунками від ГО «Промінь-Волноваха» та відділу молоді та спорту райдержадміністрації.

 
10.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах