Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волноваха прийняла чемпіонат Донецької області з гирьового спорту

4-5 березня в приміщенні ЗОШ № 3 м. Волновахи відбувся чемпіонат Донецької області з гирьового спорту серед дорослих та юніорів.

За перемогу в змаганнях з гирями 24 кг (чоловіки) та 16 кг (жінки) боролися 48 спортсменів з Волновахи, Мирнограда, Нікольського, Волноваського, Мар’їнського, Слов’янського, Покровського та Добропільського районів.

Місцем проведення чемпіонату Волноваха була обрана не випадково, адже ця місцевість завжди славиться своїми представниками гирьового спорту. У Волноваському районі мешкає заслужений тренер України Сергій Четвериков, який виховав не одне покоління спортсменів. У 2016 році скарбниця гирьовиків Донеччини поповнилася європейськими перемогами Сергія Єрмоленка та Павла Лепинського, які виконали норматив майстрів спорту міжнародного класу.

Обласний чемпіонат відкрив заступник голови районної ради, майстер спорту з гирьового спорту Сергій Демченко.

За результатами змагань у командному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце –​ Волноваський район,
2 місце – м. Волноваха,
3 місце – Мар’їнський район.

Серед юніорів кращими стали: у ваговій категорії 63 кг – Владислав Михаєв, 68 кг – Сергій Єрмоленко, 73 кг – Леонід Скидан, 78 кг – Костянтин Тимченко, 85 кг – Олександр Корсун, 95 кг – Леон Білицький, 95+ кг – Євген Пушкар.

Серед дорослих перемоги здобули: у ваговій категорії 63 кг – Євген Нескреба, 68 кг – Сергій Єрмоленко, 73 кг – Леонід Скидан, 78 кг – Андрій Степурський, 85 кг – Павло Лепинський, 95 кг – Леон Білицький, 95+ кг – Сергій Четвериков.

Серед жінок і по юніоркам, і по дорослим переможницями стали: у ваговій категорії до 58 кг – Тетяна Нескреба, до 63 кг – Маргарита Нескреба, до 68 кг – Олена Кравченко, 68+ кг – Анастасія Мураєва.

Чемпіонат Донецької області був відбірковим для участі в Кубку України та чемпіонаті України з гирьового спорту серед юніорів, які пройдуть з 6 по 9 квітня в Хмельницькому.

 
10.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах