Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Курахове прийняло обласні змагання з кікбоксингу WAKO

З 12 по 13 березня в Кураховому проходив відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WAKO серед юніорів, юнаків, дівчат 1999-2010 років народження та дорослих (південна зона), паралельно із яким відбувся чемпіонат обласної ДЮСШ з кікбоксінгу.

Позмагатися в силі та витривалості приїхали 147 спортсменів із 8 міст Донецької області: Покровська (вихованці тренерів Миколи Колесникова, Романа Незнахіна, Володимира Стоволоса, Віктора Костенка, Миколи Безсонова), Курахового (тренери – Артем Дріга та Владислав Гіда), Новогродівки (тренер – Ігор Пашинський), Маріуполя (тренер – Руслан Осіпов), Мирнограда (тренер – Віталій Степченко), Родинського (тренер – Сергій Гоголенко), Волновахи (тренери – Олег Охмуш та Роман Карпачов) та Мар’їнки.

На урочистому відкритті змагань були присутні голова Курахівської міської ради Роман Падун, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, віце-президент федерації кікбоксингу Донецької області, в.о. директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксінгу Микола Колесников, директор Курахівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Геннадій Рябенко, начальник СК «Олімпійський» Сергій Юр’єв.

Почесні гості побажали учасникам продемонструвати свою спортивну майстерність та в подальшому гідно представляти Донеччину на змаганнях всеукраїнського і світового рівня.

За підсумками чемпіонату Донецької області кращою в загальному заліку стала команда Курахового, друге місце посіли кікбоксери Покровська, третє – Новогродівки. Спортсмени були нагороджені медалями та грамотами.

Нагадаємо, обласні змагання з кікбоксингу WAKO серед спортсменів північної зони Донеччини проходили в Краматорську 18-19 лютого

 

 
15.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах