Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Родинському відбувся фінал обласних змагань «Шкільна футзальна ліга України»

10 березня в Родинському відбувся фінальний етап обласних змагань «Шкільна футзальна ліга України», у якому взяли участь переможці зональних етапів.

На жаль, команда з Маріуполя не змогла прибути на фінал, тому боротьбу за право представляти Донецьку область на всеукраїнських змаганнях повели 3 колективи зі Слов’янська, Білозерського та Покровська.

У церемонії відкриття змагань взяли участь заступник Покровського міського голови Юрій Третяк, голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Віктор Поліщук, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко.

У першому матчі турніру школярі зі Слов’янська обіграли однолітків із Білозерського з рахунком 7:3. У другій зустрічі вже білозерські футболісти у впертій боротьбі виявилися сильнішими за команду з Покровська – 3:2. І, нарешті, у заключному матчі турніру слов’янські хлопці обіграли суперників з Покровська з рахунком 4:3.

Таким чином, перемогу у фінальних змаганнях і путівку на всеукраїнський етап змагань «Шкільна футзальна ліга» завоювала команда Слов’янська. Друге місце посіли школярі Білозерського, третє – Покровська.

Усі призери були нагороджені кубками та медалями.

 
15.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах