Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулися обласні баскетбольні змагання серед дітей-інвалідів у програмі спартакіади «Повір у себе»

З 16 по 17 березня на базі Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21 пройшли змагання з баскетболу серед дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе».

Учасниками спортивного заходу стали команди Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21, Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37 та збірні Маріуполя.

Змагання проводилися за круговою системою, переможці визначалися за найбільшою сумою набраних очок. У підсумку, кращою стала команда Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 21, друге місце посіли учні Маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 37, третє місце – збірна команда Маріуполя № 1 (учні 2003 року народження).

Чемпіони були нагороджені медалями, а призери – грамотами кожному учаснику.

Змагання проводилися з метою виявлення молодих, талановитих спортсменів для формування збірної команди Донецької області та подальшої участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

Безпосереднім організатором щорічного заходу виступає Донецька обласна дитячо-юнацька спортивна школа для інвалідів.

 
17.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах