Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Євген Петрень, Сергій Коваленко і Антон Караченцев здобули медалі чемпіонату Європи з класичного пауерліфтинг

З 12 по 19 березня в місті Тістед (Данія) проходив чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу 2017 року.

Після виступу дівчат, де спортсменка з Дружківки Дар’я Русаненко завоювала «золото» у ваговій категорії до 63 кг, і юнаків, де Вадим Гутник з Бахмута став чемпіоном у ваговій категорії 59 кг, настала черга юніорів. Першим від Донецької області в цій віковій категорії на поміст вийшов Владислав Єрмішин з Лиману, який був кращим у ваговій категорії 59 кг.

Також серед юніорів Донецьку область представляли лиманці Євген Петрень та Сергій Коваленко, вихованці тренерської бригади Олександра Петренка та Олексія Рокочего.

Євген Петрень у ваговій категорії 93 здобув «бронзу» у присіданнях з результатом 275 кг. Його сума триборства склала 692,5 кг: жим лежачи – 142,5 кг, станова тяга – 275 кг.

Сергій Коваленко став срібним призером у ваговій категорії 105 кг з сумою триборства 747,5 кг. Він присів із 270 кг (третє місце), вижав 182,5 кг та потягнув 295 кг.

Серед дорослих ще одну бронзову нагороду в актив нашого регіону приніс краматорчанин Антон Караченцев у жимі лежачи у ваговій категорії 83 кг, результат – 172,5 кг. Сума триборства вихованця тренерської бригади Олексія та Альони Бичкових була четвертою – 715 кг (присідання – 242,5 кг, станова тяга – 320 кг).

Вітаємо спортсменів і їх тренерів з високими досягненнями і бажаємо нових яскравих перемог на майбутніх міжнародних змаганнях!

 

 
20.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах