Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні маріупольські стрілки завоювали нагороди в Запоріжжі

З 16 по 18 березня в Запоріжжі проходив відкритий чемпіонат Запорізької області з кульової стрільби, у якому взяли участь представники федерації стрільби Донецької області – юні маріупольські стрілки, вихованці КЗ КДЮСШ «Меотида».

Стрільба велася з пневматичної зброї калібру 4,5 мм на дистанції 10 метрів. Вправи виконувалися в стрільбі з гвинтівки і пістолета серед юнаків та дівчат, на кожну вправу було заявлено до 15 учасників. Те, що для багатьох дітей це були перші виїзні змагання, абсолютно не завадило їм завоювати нагороди і встановити особисті рекорди.

Так, у вправі з гвинтівки Ярослав Носенко став срібним призером, а Дмитро Зубенко отримав «бронзу». У стрільбі з пістолета Олександра Серпокрилова показала також «бронзовий» результат.

Після чемпіонату Донецької області, який відбувся 10-12 березня, змагання в Запоріжжі стали черговим етапом підготовки наших спортсменів до чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів 1994 року народження і молодше. Національні старти пройдуть вже в квітні у Львові.

 
20.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах