Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Білицькому відкрили оновлений зал для черліденгу

У місті Білицьке на базі Палацу культури кілька днів тому відбувся урочистий захід, присвячений відкриттю оновленого залу для черліденгу.

Секція Добропільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з черліденгу в Білицькому розпочала свою роботу в 2016 році. На сьогоднішній день більше 60 дітей займаються під керівництвом молодого і талановитого тренера Яни Шаталової.

З метою створення комфортних умов для занять дітей, батьківський комітет активно займається діяльністю щодо залучення коштів для ремонту, оновлення та удосконалення спортивного залу.

У результаті турботи батьківського комітету, допомоги місцевих органів влади, перемоги в конкурсі міні-грантів міжнародної організації ЮНІСЕФ, у спортзалі були здійснені заміна вікон, ремонт стелі, освітлення, придбані та встановлені дзеркала, балетний верстат.

Під час урочистого заходу вихованці віком від 3,5 років з великою старанністю і зацікавленістю брали участь у відкритому уроці з хореографії, а трохи старші спортсмени демонстрували свої показові програми, з якими вони ставали неодноразовими переможцями та призерами змагань.

 
22.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах