Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХК «Донбас» перемагає в першому матчі фінальної серії УХЛ

26 березня в Кременчуці відбувся перший матч фінальної серії плей-офф XXV чемпіонату України з хокею, у якому «Донбас» зустрічався з місцевим «Кременчуком».

Стартові хвилини задали високий темп усій першій двадцятихвилинці. Підопічні Сергія Вітера, для якого цей фінал є першим у якості головного тренера, перекидали суперників 11 2. Денис Кочетков з передачі Віктора Захарова і Єгора Єгорова з незручного становища пробив Едуарда Захарченка. На перерву «Донбас» йшов у статусі лідера.

Наша команда не збиралася зменшувати обороти і вже в самому старті другого періоду закинула другу шайбу. Взяття воріт святкував Єгор Єгоров, який у сотий раз вийшов на лід у рамках чемпіонатів України.

На початку заключного відрізка матчу, Ігор Коваленя зумів відіграти одну шайбу. На завершення гри кременчужани пішли ва-банк і зняли воротаря, чим скористався Сергій Бабинець, який відправив шайбу вже у порожні ворота і остаточно зняв питання про переможця. Саме в цьому ігровому моменті воротар донеччан Богдан Дьяченко відзначився результативною передачею.

Нагадаємо, що наступний матч фінальної серії плей-офф Української хокейної ліги відбудеться 28-го березня знову в Кременчуці на льодовій арені «Айсберг».

«Кременчук» – «Донбас» – 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

Шайби: 0:1 Кочетков (Захаров, Єгоров), 13:38 0:2 Єгоров (Кочетков, Захаров), 22:43 1:2 Коваленя (Гриценко), 42:08, 1:3 Бабинець (Лялька, Дьяченко), 19:05.

 

За інформацією прес-служби ХК «Донбас»
 
27.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах