Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


МБК «Маріуполь» обмінявся перемогами з рівненськими баскетболістами

25-26 березня МБК «Маріуполь» провів домашні матчі другого етапу чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги, де зустрічався з рівненським «БК-93». Колективи обмінялися перемогами на паркеті.

Перша гра виявилася успішною для господарів – вона завершилася з рахунком 88:76 на їхню користь. Перемогу «леви» здобули завдяки результативній грі лідерів передньої лінії – центрового Дмитра Березкіна, який оформив дабл-дабл з 30 очок і 11 підбирань, а також форварда Кирила Зуєва, який додав до 27 балів 15 підбирань (9 з них зробив на чужому щиті).

У другому матчі спареного туру чемпіонату України МБК «Маріуполь» поступився «БК-93» з рахунком 69:70. У ході гри у «левів» була 12-очкова перевага, яку вони так і не змогли утримати. Переможець визначився в напруженій кінцівці. Ключовими в цій поразці стали промах Євгена Бумбура з лінії штрафних кидків і фол у нападі, отриманий Дмитром Березкіним за 10 секунд до фінальної сирени. Найрезультативнішим гравцем зустрічі з 19 очками в активі виявився форвард МБК «Маріуполь» Олександр Скутельник.

 
27.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах