Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці відбувся міський етап всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

25 березня в Костянтинівці в приміщенні СК «Чемпіон» пройшов міський етап всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Організаторами заходу виступили комунальний заклад «Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з фізичної культури та спорту і відділом у справах сім’ї та молоді Костянтинівської міської ради.

Всеукраїнський спортивний фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я» проводиться в Україні, починаючи з 2005 року. Донецьку область на фінальному етапі команди Костянтинівки представляли тричі: у 2009 році в Криму – сім’я Голубових (тато – Олег, мама – Людмила, син – Гліб), у 2015 році в Києві – сім’я Москаленко (тато – Андрій, мама – Юлія, син – Іван), у 2016 році в смт. Лазурне Херсонської області – сім’я Голощапових (тато – Дмитро, мама – Олена, син – Захар).

Цього року на свято сімейних перегонів у Костянтинівці завітали заступник міського голови Віктор Василенко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Світлана Ткаченко, в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, директор СК «Чемпіон» Світлана Митько, директор КЗ «Костянтинівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Борис Каманов.

У спортивному заході взяли участь 22 сім’ї. Діти разом з батьками змагались у трьох командних естафетах: «Смуга перешкод», «Швидкість з м’ячом», «Слалом». Учасники старанно із молодечим запалом долали перешкоди, демонструючи вольові якості, спритність і згуртованість. На спортивному майданчику свято, яке подарувало сім’ям незабутні враження та масу позитивних емоцій, створювали скандування вболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх.

За підсумками всіх випробувань абсолютним переможцем цьогорічного міського фестивалю, показавши найкращі результати, стала сім’я Трунових (тато – Дмитро, мама – Оксана, син – Тимофій). Друге місце виборола сім’я Сологуб (тато – Андрій, мама – Аліна, син – Олександр), третє місце – сім’я Тимофеєвих (тато – Олександр, мама – Наталія, донька – Ганна).

Переможці та призери були нагороджені медалями, дипломами і подарунками від обласного та міського центрів «Спорт для всіх», а всі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки. Окрім цього, призерам вручили місячний абонемент на безкоштовне відвідування СК «Чемпіон».

 
29.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах