Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську провели першу в 2017 році семінар-нараду з керівниками спорткомітетів міст, районів Донеччини та ДЮСШ

30 березня в Краматорську пройшла семінар-нарада з керівниками органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад і райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій спільно з дитячо-юнацькими спортивними школами Донецької області.

Головував на заході начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик. Він нагадав про особисту відповідальність керівників спорткомітетів міст, районів Донеччини щодо реалізації проектів з будівництва спортивних майданчиків з нагоди 85-ї річниці Донецької області.

Нагадаємо, у поточному році на території регіону заплановано створення 85-ти спортмайданчиків зі штучним покриттям (42х22 м), облаштування 200 спортмайданчиків з тренажерним обладнанням. Ці проекти здійснюватимуться за ініціативи голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік.

«Це Ваш авторитет, кого ви залучите в процес будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям, - сказав у зверненні до керівників спорткомітетів міст і районів Володимир Мицик. - Повертайте в цю сторону керівників райдержадміністрацій, міських голів. Розробка проектно-кошторисної документації – це начальна стадія, яку ми вже мали би пройти. І вже отримати експертизу і заключати угоди на будівництво. До 15 травня мають бути виготовлені основи під укладку штучного покриття та установу огорожі на спортивних майданчиках (42х22 м). І ще два місяці – до 15 липня – буде час для завершення всіх робіт по будівництву майданчиків. Завдання складне, але якщо підійти до нього правильно, з розумом, то воно під силу».

 

Працівники Головного територіального управління юстиції у Донецькій області розповіли присутнім про реєстрацію наказів в управлінні юстиції, відкриття спортивних клубів, секцій, громадських організацій у розрізі правових та законодавчих питань.

З висвітлення питань щодо державної реєстрації нормативно-правових актів виступила заступник начальника управління – начальник відділу реєстрації нормативно-правових актів управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Галина Снайко.

З висвітлення питань щодо громадських об’єднань виступила заступник начальника управління державної реєстрації – начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Віра Свиридова.

З розширеною презентацією, яку надали працівники Головного територіального управління юстиції у Донецькій області, можна ознайомитися в прикріпленому файлі.

Про нове в законодавстві в галузі фізичної культури та спорту доповіла заступник начальника управління – начальник відділу реалізації профільних програм управління Наталія Точилова.

Доповідачем з питання про підсумки формування річного звіту 2016 року за формою 2-ФК, про розвиток ігрових видів спорту в Донецькій області була начальник відділу організаційно-спортивної роботи управління Марина Попова.

Про підсумки формування річного звіту 2016 року за формою 5-ФК, про координацію роботи відділень дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) з видів спорту, ефективність роботи ДЮСШ, передачу спортсменів ДЮСШ розповіла старший інструктор-методист обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Галина Кірпулянська.

Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку і звітності управління Юлія Пигида акцентувала увагу присутніх, що, згідно з розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 21.02.2017 № 163, були затверджені нові норми витрат на харчування, лікарські засоби та вироби медичного призначення для учасників спортивних заходів обласного рівня.

Також у рамках семінар-наради були висвітлені такі питання:

- про механізм виплати стипендій провідним спортсменам міста (району), про забезпечення провідних спортсменів області з видів спорту стипендіями міськвиконкомів та райдержадміністрацій (доповідач – головний спеціаліст відділу організаційно-спортивної роботи управління Дмитро Подопригора);

- про медичне забезпечення спортсменів Донецької області (доповідач – головний лікар обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Антон Диденко);

- про проведення Спартакіад серед депутатів та серед збірних команд державних службовців Донецької області у 2017 році (доповідач – голова Донецької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Іван Костянецький);

- про проведення спартакіади серед допризовної молоді на місцях та участь збірної команди міст та районів у обласній спартакіаді серед допризовної молоді у 2017 році (доповідач – заступник директора обласного центру фізкультурно-оздоровчої роботи Аліна Кальченко);

- про національно-патріотичне виховання у сфері фізичної культури та спорту (доповідач – головний спеціаліст відділу організаційно-спортивної роботи управління Володимир Киричик).

 
31.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах