Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Великій Новосілці провели районний етап спартакіади серед допризовної молоді

23 березня на стадіоні «Колос» смт. Велика Новосілка відбувся І (районний) етап Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

Урочисте відкриття заходу відбулося за участі начальника Великоновосілківського відділення поліції Волноваського відділу поліції Головного управління національної поліції в Донецькій області, підполковника поліції Сергія Бичіна та членів організаційного комітету.

У змаганнях взяли участь десять збірних команд шкіл району: Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст., Старомайорської ЗОШ І-ІІІ ст., Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ст., Нескученської ЗОШ І-ІІІ ст., Великоновосілківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Краснополянської ЗОШ І-ІІІ ст., Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст., Октябрської ЗОШ І-ІІІ ст., Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Старомлинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Програма спартакіади складалася з 5 видів змагань: стрільба з пневматичної гвинтівки, біг на 100 м, біг на 3000 м, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність.

Молодь вправно виконувала всі завдання та якнайкраще показала свою спортивну підготовку.

За найбільшою кількістю набраних балів у командному заліку першість одержала збірна Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ст. Друге місце вибороли юнаки Великоновоілківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, третє – Краснополянської ЗОШ І-ІІІ ст.

Переможці були нагороджені командними грамотами, кубками від управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

У якості заохочувальних призів команди-переможці отримали солодкі призи від Великоновосілківського відділення поліції Волноваського відділу поліції Головного управління національної поліції в Донецькій області.

 
24.03.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах