Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Турніри «Давай, грай!» пройшли в Кураховому і Краматорську

2 квітня футбольний клуб «Шахтар» (Донецьк) провів два турніри «Давай, грай!» у Кураховому і Краматорську.

Змагання проходили в рамках проекту #Morethanfootball Action Week (його часові рамки: 30 березня – 9 квітня), який спрямований на те, щоб надати європейській футбольній спільноті можливість розповісти уболівальникам про свої програми соціальної відповідальності в рамках загальної кампанії.

Турнір «Давай, грай!» відбувся в Кураховому вперше. Участь у матчах там взяли 70 дітей вікових груп U8 і U10. Перше місце серед молодших посів «Донбас», а Данила Косолапа, який виступає в його складі, було визнано MVP турніру. Кращим воротарем виявився Ілля Поясов з команди «Вимпел». У категорії до десяти років тріумфувала «Перемога». Одразу два її представники отримали індивідуальні нагороди: Данило Проскурін став топ-гравцем, а Іван Півень – кращим голкіпером змагань.

Масштабним за кількістю учасників був турнір в Краматорську, де проект «Давай, грай!» проводиться спільно з ПАТ «НКМЗ»: 34 команди і 330 дітей. Кращими за підсумками фінальних ігор, проведених на синтетичному полі спорткомплексу «Блюмінг», стали: у категорії U9 – «Соколи», U11 – «Алмаз», U13 – Black Star.

Кожен учасник змагань був нагороджений грамотою, призери та переможці – цінними призами від ФК «Шахтар».

 

 
04.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах