Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзалістки лиманської «Багіри» вийшли у фінал першості ВФСТ «Колос» АПК України

Донецькій області випала честь прийняти відбірковий етап першості ВФСТ «Колос» АПК України з футзалу серед команд дівчат старшої та молодшої вікових груп – відповідно, 2002-2003 та 2004-2005 років народження.

До зональних змагань східного регіону України потрапили колективи чотирьох областей: Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Кіровоградської.

Донеччину у двох вікових категоріях представляли спортсменки з Лиманської громади – команда «Багіра», переможці обласних змагань (тренер Олександр Резніков).

Згідно з Регламентом першості, до фінальної частини, що пройде в травні в місті Переяслав-Хмельницький Київської області, зможуть потрапити тільки переможці відбіркових змагань у групах.

І дівчата нашого регіону з поставленим завданням впоралися на відмінно. У вирішальних матчах за єдину путівку до фінальних змагань, які відбулися в Слов’янську, лиманська «Багіра» в обох вікових групах грала з командою «Колос» Дніпропетровської області, і перемогла: старші дівчата – з рахунком 4:2, молодші – 4:0.

 
04.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах