Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Кураховому відбувся міжобласний футбольний турнір імені Ігоря Москвичова

28-29 березня в місті Курахове на майданчиках зі штучним покриттям ЗОШ № 2 та мікрорайону «Южний» відбувся відкритий обласний турнір з футболу імені заслуженого майстра спорту Ігоря Москвичова серед юнаків 2005-2006 років народження.

Ігор Москвичов – уродженець Мар’їнки, український гравець у міні-футбол. Починав свої виступи в команді «Огнеупорщик» із Красногорівки, після чого грав за «Уголёк» (Макіївка), «Локомотив» (Одеса), «Віннер-Форд» (Запоріжжя), «Запоріжкокс» (Запоріжжя), а багаторазовим чемпіоном України став у складі донецького клубу «Шахтар». Після завершення кар’єри гравця перейшов на тренерську роботу та очолив «Єнакієвець».

На змагання завітали 11 команд, які було розподілено на дві зони:

1 зона – м. Мар’їнка (відділення Мар’їнської ДЮСШ), м. Курахове («Спорт для всіх»), м. Вугледар (ДЮСШ), м. Покровськ (ДЮСШ), м. Добропілля («Спорт для всіх»);

2 зона – м. Першотравенськ (Дніпропетровська обл.), смт. Велика Новосілка (ДЮСШ), м. Мирноград (ДЮСШ), с. Володимирівка, м. Красногорівка (відділення Мар’їнської ДЮСШ), м. Добропілля (білозерське віділення центру «Спорт для всіх»).

Змагання проходили за коловою системою.

За підсумками фінальної частини переможцем став колектив центру фізичного здоров’я населення (ЦФЗН) «Спорт для всіх» Добропілля, який у вирішальному матчі виявився сильнішим за футболістів з Першотравенська – 2:0.

У матчі за третє місце команда Курахового з рахунком 4:3 обіграла представників білозерського відділення ЦФЗН «Спорт для всіх» Добропілля.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками, усі команди – солодощами. Спортсмени ЦФЗН «Спорт для всіх» Добропілля також отримали індивідуальні призи: Микола Огарков як кращий гравець турніру, Ілля Анісімов – як кращий воротар.

 

 
05.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах