Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Збірна Донецької області з регбі повернулася з Дніпра з «бронзою»

2 квітня в Кривому Розі пройшов відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з регбі-7.

У змаганнях взяли участь понад 80 спортсменів з 8 команд: збірні Донецької та Дніпропетровської областей, РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-1, РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-2 (Кривий Ріг), РК «Дніпро» (Дніпро), РК «Бастіон» (Кременчук), РК «Кмет» (Запоріжжя), РК «Північні вовки» (Суми).

Команда Донеччини, до складу якої увійшли кращі спортсмени з Покровська, Селидового та Білозерського, досить успішно виступила на відкритому чемпіонаті сусідньої області.

Поступившись лише досвідченому РК «Дніпро» і здобувши дві впевнені перемоги над РК «Кмет» із Запоріжжя та РК «Гірник-ПАТ КЗРК»-2 з Кривого Рогу, збірна Донецької області посіла друге місце у своїй підгрупі.

У матчі за третє місце нашим спортсменам протистояла команда РК «Бастіон» з Кременчука. Суперники почали активно – уже на початку матчу здійснили спробу і повели в рахунку 5:0. Але далі ініціативу у свої руки взяли регбісти Донеччини, які до кінця матчу продовжували набирати ігрові очки – у підсумку гра закінчилася з рахунком 31:5 на користь нашої збірної.

У фіналі турніру зустрілися господарі поля «Гірник-ПАТ КЗРК»-1 та РК «Дніпро», де у впертій боротьбі перемога дісталася регбістам з Дніпра – 21:12.

«Нашій команді вдалося показати хороший результат і знову заявити про себе. Справа в тому, що у зв’язку з проведенням АТО в Донецькій області, доросла команда практично розпалася, і ми не виступали в чемпіонатах з регбі-7 з 2013 року, у 2014 році з труднощами дограли чемпіонат України з регбіліг. На цей рік у нас грандіозні плани і багато роботи – ми заявилися дорослою командою у Вищу лігу чемпіонату України з регбі-7 і двома дитячими командами у чемпіонати України з регбі-15 і регбіліг», - заявив тренер збірних команд Донецької області з регбі, майстер спорту України Ігор Юркін.

 
06.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах