Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини - кандидати на участь у Дефлімпійських іграх 2017 року отримали нові молоти

Триває підготовка спортсменів Донецької області – кандидатів на участь у XXIII літніх Дефлімпійських іграх, що проходитимуть 18-30 липня поточного року в турецькому Самсуні.

Донецький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», який піклується підготовкою спортсменів з інвалідністю вищої спортивної майстерності, порушив питання щодо виділення коштів обласного бюджету на придбання нового інвентарю. І за сприяння голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського та начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика цей запит було задоволено.

Для підготовки спортсменів регіону - кандидатів на участь у майбутніх Дефлімпійських іграх, з метою виховання молодих перспективних атлетів для поповнення збірних області та України, було придбано 9 легкоатлетичних молотів (4 тренувальних і 5 змагальних) на загальну суму 24800 грн.

Новий спортивний інвентар отримала Заслужений тренер України з легкої атлетики Наталя Василенко, яка тренує спортсменів Донеччини з інвалідністю в Маріуполі на стадіоні «Іллічівець» (сектор для метань «Азовмаш»).

Серед вихованців Наталі Василенко кандидатами на участь у Дефлімпійських іграх 2017 року є Римма Філімошкіна, Євген Полухін, Ксенія Ткачук, Данило Самороков та Ірина Раєвська.

 
06.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах