Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську пройшов відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WKA

2 квітня в Краматорську проходив відкритий чемпіонат Донецької області з кікбоксингу WKA (Всесвітня кікбоксерська асоціація).

У змаганнях взяли участь 133 спортсмена і 12 спортсменок, у віці від семи до тридцяти років, які представляли 5 міст Донецької області (Краматорськ, Слов’янськ, Костянтинівка, Бахмут, Лиман), а також Харківську область. Дорослі та молодь змагалися в трьох розділах (фул-контакт, лайт-контакт та лоу-кік), а молодші – у двох розділах (лайт-контакт та кік-лайт).

Усього в нещодавно відремонтованому спортивному залі ДЮСШ № 1 Краматорської міської ради на новенькому рингу і татамі було проведено 124 поєдинки і розіграно 46 комплектів нагород.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце вибороли кікбоксери Краматорська, вихованці тренерів Сергія Гаюна, Максима Тендітного і Дениса Кузнєцова (у їх активі 14 золотих, 13 срібних і 20 бронзових нагород).

На другому місці – вихованці тренерів Дениса Харькіна та Ігоря Донцова з Костянтинівки, які отримали 11 золотих, 5 срібних і 6 бронзових медалей.

Третій загальнокомандний результат показали кікбоксери зі Слов’янська (тренери Володимир Рюмін і Олексій Юков), у яких 8 перших, 7 других і 5 третіх місць. Зовсім трохи поступилася слов’янцям команда з Лиману (тренер Павло Дерев’янко): 8 перших, 6 других та 4 третіх місць.

За підсумками відкритого чемпіонату Донецької області з кікбоксингу WKA буде сформована збірна команда регіону. У найближчих планах Донецької обласної федерації кікбоксингу (WKA) – участь у чемпіонаті України, який пройде з 21 по 23 квітня в Харкові.

 
07.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах