Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську пройшли зональні обласні змагання «Олімпійське лелеченя»

6 квітня в Слов’янську на базі міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні обласні змагання в рамках Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

За звання кращих боролися 7 команд-переможців міських та районних етапів: ЗОШ № 5 та № 18 м. Слов’янськ, Краматорська ЗОШ № 26, Краматорська українська гімназія, Билбасівська ЗОШ (Слов’янський район), Лиманська ЗОШ № 2 та Очеретинська ЗОШ (Олександрівський район).

Суддівство змагань забезпечили досвідченні працівники сфери фізичної культури та спорту:
- Анна Марченко – інспектор зі спорту комітету фізичної культури та спорту управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради;
- Микола Смоляр – керівник методоб’єднання відділу освіти Слов’янської райдержадміністрації;
- Марина Шелудешева – директор КЗ «ДЮСШ м. Слов’янська».

За результатами всіх конкурсів перше місце і кубок переможця здобули учні Очеретинської загальноосвітньої школи, на другому місці – команда краматорської української гімназії, а замкнули трійку призерів учні Слов’янської ЗОШ № 18.

Усі учасники змагань отримали заряд енергії, гарного настрою, позитивні емоції, а також були нагороджені грамотами відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.

Учні Очеретинської ЗОШ Олександрівського району продовжать боротьбу у фіналі обласних змагань «Олімпійське лелеченя», які відбудуться в Родинському.

 
07.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах