Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивно-масовий захід, присвячений Всесвітньому дню здоров’я, провели в Мангуші

7 квітня в смт. Мангуш відбувся спортивно-масовий захід, присвячений Всесвітньому дню здоров’я.

Серед почесних гостей на святі був присутній голова Мангушської райдержадміністрації Дмитро Черниця, який на старті свята у своїй промові нагадав про користь занять спортом та побажав усім міцного здоров’я.

Розпочався захід з велопробігу, до якого долучилися вихованці Мангушського відділення обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, а також діти та молодь району, що не залишились осторонь.

За колоною велосипедистів почали забіг мешканці та гості Мангушського району. Після цього учасники спортивного заходу перейшли до виконання зарядки під музичне оформлення.

По закінченню руханки було проведено розважальні естафети, спортивні змагання з гирьового спорту, армспорту та спортивні конкурси: стрибки у довжину з місця, стрибки через скакалку та жонглювання м’ячем. Переможці були нагороджені грамотами, цінними призами та подарунками.

Організаторами заходу, загальна кількість учасників склала понад 300 осіб, виступили Мангушська райдержадміністрація та ГО «Азовський патріот».

 
 
 
07.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах