Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дружківці відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

8 квітня в Дружківці на площі Молодіжній пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Захід проводився за ініціативи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно зі школою вищої спортивної майстерності, відділом з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Організатори фестивалю ставили за мету виховання у населення стійкого інтересу і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом та популяризацію здорового способу життя.

На свято завітали: в.о. директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко, в.о. директора школи вищої спортивної майстерності Крістіна Русінова, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар та директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Калоша.

Спортивний актив, мешканці та гості Дружківки мали змогу взяти участь у ранковій зарядці. Окрім цього, програма заходу включала в себе низку різноманітних естафет, а також показові виступи та змагання важкоатлетів.

Усі учасники отримали масу задоволення, заряд бадьорості та позитиву. Найбільш активні з них були нагороджені грамотами Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 
10.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах