Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейбольний клуб «Бахмут-ШВСМ» – срібний призер чемпіонату України (Вища ліга)

З 7 по 9 квітня у Вінниці проходив другий, заключний, тур фінальної частини чемпіонату України з волейболу 2016-2017 років серед чоловіків (Вища ліга).

Перший фінальний тур, який відбувся у Львові 24-26 березня, чітко визначив розподіл сил між четвіркою кращих команд: «ЕкоДім» (Вінниця) – явний фаворит, «Бахмут-ШВСМ» (Бахмут), «Булава» (Львів) і «Заваір» (Одеса) – прямі конкуренти в боротьбі за «срібло» і «бронзу».

7 квітня волейболісти Донеччини провели дуже напружену зустріч зі львівською «Булавою». Спочатку наша команда поступилася 27:25, потім двічі брала гору з однаковим рахунком 18:25. У четвертій партії львів’яни відновили ігровий баланс – 25:19, але в тай-брейку «Бахмут-ШВСМ» тріумфував – 11:15. Таким чином, підопічні Олександра Мирного здобули перемогу з рахунком 3:2, причому першу в матчах з «Булавою» в цьому сезоні.

Дуже велику ціну мала і кожна партія в протистоянні «Бахмута-ШВСМ» і «Заваіра» наступного дня. Команді Донеччини довелося продемонструвати справжній характер і волю до перемоги, адже вона поступилася в перших двох партіях – 25:27 і 23:25. Далі ініціативу перехопили наші волейболісти – 25:22, 25:20, і все вирішувалося на тай-брейку, де підопічні Олександра Мирного святкували успіх – 15:13.

У третій день змагань суперником «Бахмута-ШВСМ» були господарі майданчика – команда «ЕкоДім». Зустріч завершилася переконливою перемогою вінничан з рахунком 0:3 (21:25, 13:25, 18:25 по партіях), але це не завадило волейбольному клубу Донеччини здобути срібні медалі чемпіонату України з волейболу 2016-2017 років серед чоловіків (Вища ліга).

Зазначимо, що це досягнення дає можливість представникам Донецької області зіграти в перехідних матчах за місце в Суперлізі чемпіонату України наступного сезону, які пройдуть у травні.

10 квітня, по приїзду команди у Бахмут, волейболістів з почестями зустріло керівництво школи вищої спортивної майстерності Донецької області.

 

Фото – ШВСМ і ВК «Вінниця»

10.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах