Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда велосипедистів Донеччини стала четвертою на чемпіонаті України в Білій Церкві

4-9 квітня в Білій Церкві проходили юніорські змагання з велоспорту на шосе – весняний чемпіонат України в багатоденній гонці та весняний чемпіонат України в гонці-критеріумі.

Збірну Донецької області представляли всього три спортсмени, при тому, що повний склад однієї команди – це 6 осіб. Від нашого регіону виступали вихованці обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту: Даніїл Нікулін, Олександр Шеін та Данило Білоус.

Багатоденна гонка складалася з декількох етапів – командна гонка 15 км, групова гонка 140 км, групова гонка 90 км, індивідуальна гонка на час 20 км.

Хороші здібності проявив молодий юнак, учень Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, Данило Білоус, який на рівних боровся з юніорами. Але прокол на одному із етапів групової гонки 140 км потіснив команду Донеччини з третього місця на п’яте.

На останньому етапі – у індивідуальній гонці на час 20 км – нашим велосипедистам вдалося піднятися в заліку з п’ятої сходинки на четверту. Це стало можливим завдяки успішному виступу Даніїла Нікуліна, який пройшов дистанцію з відмінним часом 28 хв. 46 сек. Бронзовим призерам змагань – команді «Кольс» ОК І.Піддубного – наші велосипедисти програли 25 секунд.

 
10.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах