Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області завоювала 33 медалі на чемпіонаті України з кікбоксингу WPKA та ISKA

6-9 квітня в Харкові проходив чемпіонат України з кікбоксингу WPKA та ISKA серед дітей, юнаків та юніорів, а також чемпіонат України з кікбоксингу WPKA серед студентів.

Донецьку область на змаганнях представляли спортсмени з Краматорська: 16 осіб – с/к «Лідер, вихованці тренера Сергія Лук’янченка, 4 людини – машинобудівний коледж (тренер Сергій Чмихов), 1 людина – с/к «Атака» (тренер Володимир Чередниченко).

Кікбоксери проводили по 6-7 боїв у день. Іноді, при спірних питаннях, суддями призначалися екстра раунди, у яких спортсменам давалася додаткова можливість довести свою майстерність і перевагу над суперником.

За підсумками змагань команда Донецької області завоювала 33 медалі: 12 золотих, 10 срібних і 21 бронзову.

Чемпіонами України стали: Максим Єфімік, Андрій Іщенко (2 медалі), Дмитро Дмитренко, Аліна Дебелко, Марія Пасешниченко, Олексій Муковоз і Марія Брежнєва (5 медалей), усі – з краматорського с/к «Лідер».

«Срібло» отримали Єгор Єфімік, Максим Єфімік, Владислав Пшиченко, Дмитро Дмитренко, Аліна Дебелко (2 медалі), Марія Пасешниченко, Владислав Железняк, Дмитро Харін і Марія Брежнєва.

Бронзовими призерами були: Єгор Єфімік, Максим Єфімік (двічі), Андрій Марченко (двічі), Андрій Іщенко, Сергій Плохов (двічі), Данило Самохвалов, Владислав Пшиченко, Дмитро Дмитренко, Дмитро Шпарага (двічі), Єгор Нимирський (двічі), Марія Пасешниченко, Ілля Бахтін (двічі), Руслан Садкевич (двічі) та Дмитро Харін.

Усього в чемпіонаті України брало участь 682 спортсмени з 16 областей країни, при цьому більшість з них виступали в 3-х і більше розділах кікбоксингу. Основна мета цих змагань – формування збірної України з кікбоксингу WPKA серед дітей, юнаків та юніорів для виступу на чемпіонаті світу, який відбудеться восени в Мінську.

 
12.04.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах