Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гандбольна Донеччина повернулась до єврозмагань

Майже десять років європейські змагання клубних команд обходилися без гандболістів Донеччини, і ось «Донбас» (Донецька область) повернувся. У другому раунді кваліфікації Кубку челенджа в суперники нашій команді дістався знаний в Європі «Керьєнг». За згодою сторін обидва матчі відбулись у Люксембурзі 6 і 7 жовтня.

Слід зазначити, що «Керьєнг» нагадує символічну збірну Європи: майже половина гравців команди - це легіонери з дуже розвинутих   гандбольних країн: Франції, Хорватії, Сербії, Македонії, Словаччини, Греції та Італії.

У першому матчі українці дали справжній бій грізному супернику, але все ж таки поступилися - 30:32 (15:18). Найбільшу результативність у складі «Донбасу» продемонстрували Дмитро Ільченко, Валерій Іванов та Микола Маляревич (на рахунку кожного по 5 голів).

Матч наступного дня видався менш конкурентним - 28:37 (15:20) на користь господарів майданчику. Найрезультативнішими у складі нашої команди стали Валерій Іванов (7 голів), Микола Маляревич, Віталій Псьол, Григорій Семенченко (по 4).

Таким чином, «Донбас» припинив виступи у Кубку челенджа і тепер зосередиться на внутрішніх змаганнях. Найближчий матч відбудеться 14 жовтня, суперник - «ЗТР-Буревісник» (Луганська область).

 

 
09.10.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах