Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У 2018 році продовжиться реконструкція обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

10 січня директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик з робочим візитом відвідав Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Володимир Мицик мав змогу поспілкуватися з Бахмутським міським головою Олексієм Ревою, а також із представниками підрядних організацій, що задіяні на об’єкті. Наразі виконано роботи щодо утеплення фасаду будівлі, монтажу покрівлі, ведеться внутрішнє оновлення, заливається фундамент для прибудови. Учасники наради ознайомилися з технічним рішенням, обговорили план подальших робіт з корегуванням строків.

Нагадаємо, для створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 12.07.2016 № 581, із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні обласної ради, було передано нерухоме майно (лікувальний корпус), що розташоване за адресою: м. Бахмут, вул. О.Сибірцева, 3.

З метою приведення зазначеної будівлі до придатного стану за рахунок коштів обласного бюджету виготовлено проектно-кошторисну документацію з її реконструкції. Після отримання позитивного висновку експертизи восени 2017 року розпочалася реалізація проекту. Роботи виконуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку за співфінансуванням з обласного бюджету на рівні 10%.

 

 
12.01.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах