Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Белобоков боротиметься за путівку на Ігри Нескорених-2018

24 березня київський Спорткомплекс ЦСК ЗСУ приймав третій та фінальний етап спортивних тестувань у рамках відбору до збірної України, яка в жовтні цього року виступатиме на міжнародних змаганнях Invictus Games (укр. – Ігри Нескорених) в Сіднеї.

У столичному випробуванні змогли перевірити свої сили 100 ветеранів і військовослужбовців з травмами та пораненнями з усієї країни – це новий рекорд відвідуваності як цього року, так і попереднього, коли відбір проводився вперше.

Учасники змагалися у восьми спортивних дисциплінах з програми Ігор Нескорених – біг, велоспорт на шосе, веслування на тренажері, пауерліфтинг, плавання, стрибки в довжину, стрільба з лука та штовхання ядра.

Донецьку область вдало представив маріуполець Олександр Белобоков, який у 2017 та 2018 роках здобував медалі чемпіонатів України серед легкоатлетів з обмеженими фізичними можливостями. На тестуванні у своїй дисципліні – штовхання ядра – Олександр показав кращий результат 15 м 46 см, що дозволяє йому взяти участь у Національних Іграх Нескорених у Києві 12-13 травня. Саме тут визначать остаточний склад збірної України, яка цієї осені поїде на міжнародні змагання в Сідней (Австралія).

Тестування – ключова складова відбору та перша «жива» зустріч кандидатів з організаторами та тренерами Ігор Нескорених в Україні після онлайн-реєстрації. У рамках відбору до збірної України 2018 року відбулося три етапи випробувань – у Львові (10 березня), Одесі (17 березня) та Києві. Усього участь у тестуваннях цьогоріч взяли близько 200 ветеранів та дійсних службовців українських силових відомств з травмами та пораненнями, отриманими під час виконання службових обов’язків.

 
26.03.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах