Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсмени Донеччини здобули в Києві 27 медалей чемпіонатів світу і Європи з кікбоксингу ISKA

1-6 травня у Києві відбулись чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA у ринзі (фул-контакт, лоу-кік, К-1, тайбоксинг) і відкритий чемпіонат Європи з кікбоксингу ISKA на татамі (пойнт-спаринг, лайт-контакт, К-1 лайт, пойнт хард спаринг).

У змаганнях взяли участь понад 800 спортсменів з 34 країн світу. Двобої точились одночасно на трьох рингах і трьох татамі.

У складі національної збірної України у цих чемпіонатах взяли участь і спортсмени Донецької області. Це 7 спортсменів з Краматорська (СК «Лідер» на вул. В. Стуса, 66, тренер Сергій Лук’янченко) і 9 спортсменів з Маріуполя (тренери Володимир Орлов і Олександр Олійник).

У достатньо напруженій і запеклій боротьбі нашим спортсменам вдалося вибороти на чемпіонаті Європи (татамі) 4 золоті нагороди (три з них - у представників Краматорська, одна - у Маріуполя,), 3 срібні (у Краматорська) і 6 бронзових (дві з них - у Маріуполя, чотири - у Краматорська) А на чемпіонаті світу (ринг) - 10 золотих, 1 срібну, 3 бронзові медалі (всі - у спортсменів Маріуполя).

Чемпіонами Європи у своїх вагових і вікових категоріях стали Євген Лук’янченко  (Краматорськ, пойнт-контакт), Аліна Дебелко (Краматорськ, лайт-контакт), Марія Пасешниченко (Краматорськ, пойнт-контакт), Володимир Орлов, К-1 лайт). Срібні призери: Марія Пасешниченко (Краматорськ, лайт-контакт, К-1 лайт), Аліна Дебелко (Краматорськ, пойнт-контакт). Бронзові призери: Єгор Ефимик (Краматорськ, лайт-контакт), Артем Сокол (Краматорськ, К-1 лайт), Кирило Брусов (Краматорськ, К-1 лайт), Віктор Пигарь (Маріуполь, лайт-контакт, К-1 лайт), Володимир Орлов (Маріуполь, лайт-контакт).

Чемпіонами світу у своїх вагових і вікових категоріях стали Дмитро Юр’єв (Маріуполь, тайбоксинг), Богдан Макар (Маріуполь, фул-контакт, К-1), Вадим Задніпрянний (Маріуполь, лоу-кік, К-1), Сергій Калугін (Маріуполь, лоу-кік), Олександр Олійник  (Маріуполь, лоу-кік, К-1), Іван Брьохов (Маріуполь, лоу-кік, К-1). Срібний призер: Сергій Калугін  (Маріуполь, К-1). Бронзові призери: Олексій Фурсов (Маріуполь, фул-контакт, К-1), Андрій Приходько (Маріуполь, фул-контакт).

 
08.05.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах