Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні боксери Донеччини привезли з Болгарії «срібло» та «бронзу» чемпіонату Європи

21-30 травня в місті Албена (Болгарія) проходив чемпіонат Європи з боксу серед юнаків та дівчат 2004-2005 років народження, де в складі збірної України виступили 4 представника Донецької області.

Срібним призером у ваговій категорії 44,5 кг став краматорчанин Іван Агапов, вихованець тренера Володимира Туфатуліна. На шляху до фіналу він одноголосним рішенням суддів переміг білоруса Максима Крачковського, англійця Джима Смірса, болгарина Калояна Ніколаєва. Проте у вирішальному бою Іван поступився боксеру з Грузії Сабі Ткебучаві.

Володимир Камаєв з Бахмута (Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, тренери Анатолій Переяслов, Володимир Стратан) здобув «бронзу» у ваговій категорії до 52 кг.  Він переможно провів два поєдинки проти ірландця та угорця, але потім програв росіянину Сергію Колденкову – майбутньому чемпіону Європи.

На жаль, Максим Наумов з Покровська (вагова категорія 50 кг, Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з боксу, тренери Батиралі Карімов, Сухебатор Жигжавин) та Єва Єриш з Костянтинівки (вагова категорія 57 кг, тренер Денис Харькін) поступились у перших своїх поєдинках.

 

 

 
05.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах