Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


VI Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» в Бахмуті

13 червня в легкоатлетичному манежі «Металург» міста Бахмут (вчетверте у цьому місті) відбулося урочисте відкриття шостої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

Метою спартакіади є підтримка інвалідів праці, постраждалих в результаті нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, цілеспрямованості в подоланні особистих фізичних і психологічних бар'єрів, реабілітації засобами фізичної культури і спорту, подальшої адаптації в суспільстві, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем постраждалих на виробництві.

Перемог, натхнення і нових вершин спортсменам побажали почесні гості – директор департаменту сім’ї, молоді  питань фізичної культури і спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Донецькій області Людмила Давиденко, заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена.

У змаганнях взяли участь команди 23 областей і міст України, трійку призерів склали команди з міст Торецьк, Дружківка, Бахмут. Своїми успіхами і досягненнями учасники змагань довели: незважаючи на нелегку долю, їхня сила духу непереможна. 

 


 

 
17.06.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах